a mi petink... Puskás Peti hivatalos rajongói oldala
AJÁNLÓ

SZÍNHÁZ:

 A NYOMORULTAK
Kecskemét
Katona József Színház
december

     
PETINK
     
ZENE
     
SZÍNHÁZ
     
FILM
     
GALÉRIA

puskás peti zene a lemez megasztár képek

puskás peti színház kalózok 56 csepp vér szent istván egy ország születése oliver józsef és a színes szélesvásznú álomkabát a padlás képek

puskás peti film 56 csepp vér casting minden made in hungária képek

puskás peti egyéb képek
 

     
MULTIMÉDIA

puskás peti zene a lemez megasztár videók

puskás peti színház 56 csepp vér szent istván egy ország születése oliver józsef és a színes szélesvásznú álomkabát videók

puskás peti film 56 csepp vér casting minden made in hungária videók


puskás peti egyéb videók

SEGÍTSÉG A LETÖLTÉSHEZ

     
KAPCSOLAT
     
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2006-03-26
     

ember van itt

www.puskaspeti.try.hu

LEGYEN EZ A KEZDŐLAPOM!

VISSZA A FŐOLDALRA

     
ez történt 2007ben

 

Egy sikeres, élményekben gazdag, színes évet hagyunk magunk mögött. Peti énekesi, színészi, műsorvezetői és rendezői oldalát is megmutatta. Rengeteg minden történt..

Peti idén jelenteti meg első önálló albumát, amelynek stúdiófelvételeit 2006 decemberében kezdték, és januárban fejezték be. A hangszerelés változatos és sokszínű – fuvola, cselló, szaxofon, hegedű, gitár, dob.. Peti nemcsak énekel, vokálozik és zenél a lemezen, hanem mind a szövegírásban, mind pedig a zeneszerzésben kivette a részét, a dalok zömét saját maga írta, a többit pedig fiatal tehetséges barátaival, alkotótársaival közösen alkották. A lemez érdekessége, hogy roma-raggabetétek is felcsendülnek és a ’Hallgass Magadra’ pályázat nyertes dala is helyet kap. Február 26-án 12 dallal megjelenik A LEMEZ. A korong mélyenszántó - őszinte, szívhez és észhez szóló szöveggel és mondanivalóval, ugyanakkor zeneileg is minőségi anyag. Február 1-jén leforgatja első videoklipjét, a Bébi című számból, amely 15-én debütál a zenecsatornán. A lemezmegjelenés napján Peti az Alexandra Könyváruházban tart unplugged-ízelítőt a Lemez három számából, majd ezt követően dedikál. Rajta kívül ott vannak zenész- és alkotótársai is. Márciusban háromnapos lemezbemutató média turnéra indul, az ország különböző pontjain ad rádió- és tévéinterjúkat. Az interneten megjelenik néhány lemezkritika, amelyek kivétel nélkül dicsérik mind a lemezt, mind pedig Peti tehetségét. A vivatv hivatalos slágerlistáján a bébi klipje 13 héten át szerepel, és a 4. helyre kerül.

Áprilisban bemutatják az 56 csepp vér c. filmet, amelynek a 2006-os arénabeli előadás felvételei szolgálnak alapul. A film díszbemutatójára a Corvin moziban kerül sor, majd ezt követően a szereplők az országot járva közönségtalálkozókkal egybekötött bemutatókon vesznek részt. Peti is több helyszínre ellátogat, többek között Debrecenbe, Szombathelyre, Szegedre, Kecskemétre. A mozifilmről cd és dvd is készül.

A Jetix tévécsatorna az idei Jetix Kids Awards gála műsorvezetőjének kéri fel Petit. A díjátadó a Belvárosi Színházban kerül megrendezésre, ahol Peti nemcsak, mint a műsor házigazdája van jelen, hanem egyben a fellépők sorát is ő nyitja a Bébi című számával. Természetesen műsorvezetőként is helytáll, és nagyon jól teljesít.

Májusban a vivatv Munkanapló című műsorában hangzik el saját zongorakísérettel új szerzeménye, a gyönyörű, Angyal című dal. Ezen kívül számos tévés interjúja, médiaszereplése van – a tv2-n mokka, frei dosszié, magellán, napló, aktív, favorit, okosabb vagy mint egy ötödikes, 10éves a tv2; a vivatv-n interaktív, poparazzi, munkanapló, megálló, teleton, tenyered. Rengeteg újságcikk, riport jelenik meg róla - napi ász, blikk, bors, story, best, epizód, hot, sorry, vip,fanny, kiskegyed, joy, rtv, popcorn, 100xszép, zsiráf, oké, felvi.. stb, csakúgy, mint az online portálos cikkek, a habostorta.hu-n pl. a hét embere lesz.

Május 14-én a Viva Comet sajtótájékoztatóján jelentik be az idei jelölteket, Peti is köztük van, a legjobb férfi előadó kategóriában jelölik, ami már magában szakmai elismerésnek számít.

Az év folyamán számos fellépése van. Csak hogy néhányat említsek, júniusban a Kossuth téren a bors napilap sokezer nézőt vonzó buliján, vagy mondjuk a tanévnyitó bulik kedvenc meghívottjaként is több helyszínen énekel. Júliusban a PontOttParti sok-sok diákot vonzó rendezvényén a Millenárisban zenekarával koncertezik. Szeptemberi városligeti unplugged koncertjén saját dalai mellett kedvelt feldolgozásokkal lép a közönség elé.

Peti színészi munkáknak sincs híján.

A Jóban Rosszban tévésorozatban egész évben játssza Svéd szerepét. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az általa alakított karakter egyre jelentősebb szerepet kap.

A sorozat forgatásának nyári szünetében sem pihen. Tímár Péter legújabb filmjében, a Casting minden-ben az egyik főszereplőt alakítja. A forgatási munkálatok július-augusztus folyamán zajlanak. A filmet a februári filmszemlére szánják, bemutatójára azonban már januárban sor kerül, sőt több vidéki városban már december végétől megtekinthető a mozivásznon.

Ám Peti nemcsak a filmek és forgatások világában tüsténkedik. Rábízzák Szent Imre herceg szerepének megformálását a Szent István - egy ország születése című zenés-táncos történelmi darabban, amelyet a nemzeti ünnep alkalmából augusztus 19-én adnak elő a Hősök terén, és az m1 élőben közvetíti, így egy ország láthatja.

A szakma felfigyel tehetségére. Megkapja első kőszínházas szerepét a szolnoki Szigligeti Színházban az Oliver! című musicalben. Egy megfeszített tempójú, másfél hónapos próbaidőszak után december 21-én kerül sor a nagysikerű bemutatóra. Peti a darabban Dörzsöltet alakítja. Nem is akárhogyan! Színpadi rátermettségét már rögtön a bemutató után dicsérik. A szolnoki színház szilveszteri gálaműsorral készül, ahol Peti is fellép, ezt a dunatv élő közvetítésének jóvoltából az egész világon láthatják.

S hogy színészi karrierje felfelé ível, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy megkapja József szerepét a József és a színes, szélesvásznú álomkabát című musicalben, amelyet jövő évben tűz műsorára a Madách Színház.

Visszatérve a zenei pályafutásra..

Peti augusztus 31-én újabb két klipet forgat. Egyedisége, hogy mindkettőt saját ötlet alapján, saját stábbal, saját rendezésben készíti. A LEMEZ dalai közül ezúttal a Ha volna két életem c. feldolgozást és a Hallgató c. számot választja. A klipek egy exkluzív mozis klippremier keretében október 14-én az Odeon-Lloyd moziban kerülnek bemutatásra. A díszbemutatóra összegyűlnek az alkotók, barátok, családtagok, rajongók és érdeklődők, s Peti szavait idézve, átjárja a termet ’a művészet varázsa, mely tartást, méltóságot és szépséget ad mindannyiunk számára.’ A nagyközönség előtt tévés premierje még csak a Ha volna két életemnek volt, a visszajelzések pozitívak, sokakat megérint, az emberek szeretik.

Az új év pedig hamarosan a Hallgatóval indul, év elején robban..
’ És remélem, azt mondjuk, igen ez nekem szól, ez rólam szól, rólunk.’
Várjuk!


Január
Befejeződnek aLemez munkálatai

29 – vivatv, interaktív


Február

1 – Bébi című számra leforgatják az első klipet

15- a klip premierje a VIVA csatornán

26- megjelenik aLemez, az Alexandra Könyváruházban dedikálás és unplugged-ízelítő a dalokból

 

Március

2 – részt vesz a fóti gyermekközpont javára tartott jótékonysági rendezvényen

médiaturné

5- Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen

6-Debrecen, Békéscsaba, Hódmezővásárhely, Szeged

7-Szentes, Szolnok, Kecskemét

8-Dunaújváros, Szekszárd, Pécs, Kaposvár

9-Zalaegerszeg, Szombathely, Sopron, Győr, Tatabánya

 

Április

7- Pál Tomi koncertjén vendégként lép fel

10-  megjelenik az 56 csepp vér cd, 56 csepp vér bemutató a Corvin moziban

19 – viva tv, interaktív

56 csepp vér közönsgétalálkozók: Debrecen, Szombathely, Szeged, Kecskemét

 

Május

9 - VIVA-munkanapló-Angyal c. szám debütál

12- a Bébi 4. helyre kerül a viva chart shown (19.hét)

19 -Jetix Kids Awardson műsorvezető

25 – vivatv, interaktív

Ezen kívül számos tévés interjúja, médiaszereplése van – a tv2-n mokka, frei dosszié, magellán, napló, aktív, favorit, okosabb vagy mint egy ötödikes, 10éves a tv2; a vivatv-n interaktív, poparazzi, munkanapló, megálló, teleton, tenyered. Rengeteg újságcikk, riport jelenik meg róla - napi ász, blikk, bors, story, best, epizód, hot, sorry, vip,fanny, kiskegyed, joy, rtv, popcorn, 100xszép, zsiráf, oké, felvi.. stb, csakúgy, mint az online portálos cikkek

 

Június

1- Legjobb férfielőadó jelölés a VIVA-n

5 – gyorsulás a Hungaroringen a VivaComet jelöltjeivel

21- VIVA Comet gala

9 - BORS című újság meghívottjaként fellép a Kossuth téren

 

Július

25 - Pont Ott Partin fellép zenekarával

Casting forgatása elkezdődik

 

Augusztus

19- Szent István-egy ország születése c. musicalban Imre herceget játssza a Hősök terén

31-Leforgatja rendezőként a Ha volna két életem és a Hallgató c. számra a klipeket

 

Szeptember

3 – vivatv, interaktív

8 - Fellép a Városligetben

 

Október

14 – Odeon Lloyd moziban klipbemutató

17 –vivatv, Ha volna két életem klippremier

Megjelenik az 56 csepp vér dvd

 

November

Szolnoki Szigligeti Színházban megkezdődnek az Oliver! c. musical próbái

15 – vivatv, interaktív

16 – Tv2, Mokka, Ha volna két életem klippremier

22 – a habostorta.hu-n a hét embere

 

December

6 – vivatv, interaktív

21-  19.00 Oliver! – bemutató

22 – vivatv, teleton jótékonysági akció a tűzoltó utcai gyermekklinika javára

22 – 19.00 Oliver!

23 – 15.00 Oliver!

28 – 19.00 Oliver!

29 – 19.00 Oliver!

31-Duna Tv a szolnoki színházból közvetíti szilveszteri műsorát

 

     
AKTUÁLIS

  Holdfény

 
 új színházi szerepek:

 A nyomorultak
(Marius)
Kecskemét
Katona József Színház
musical

Szegény gazdagok
(Kálmán)
Budapest
József Attila Színház
musical

 további előadások
az idei évadban:

József és a színes...
(József)
Bp, Madách Színház
musical

Lúdas Matyi
(Matyi)
Bp, Thália Színház
zenés gyermekelőadás
 

     
CHAT

     
HIVATALOS OLDAL


www.puskaspeti.hu

www.facebook.hu/puskaspeti

www.facebook.hu/puskaspeti

www.youtube.com/apuskaspeti

http://twitter.com/apuskaspeti

 

     

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168