a mi petink... Puskás Peti hivatalos rajongói oldala
AJÁNLÓ

SZÍNHÁZ:

 A NYOMORULTAK
Kecskemét
Katona József Színház
december

     
PETINK
     
ZENE
     
SZÍNHÁZ
     
FILM
     
GALÉRIA

puskás peti zene a lemez megasztár képek

puskás peti színház kalózok 56 csepp vér szent istván egy ország születése oliver józsef és a színes szélesvásznú álomkabát a padlás képek

puskás peti film 56 csepp vér casting minden made in hungária képek

puskás peti egyéb képek
 

     
MULTIMÉDIA

puskás peti zene a lemez megasztár videók

puskás peti színház 56 csepp vér szent istván egy ország születése oliver józsef és a színes szélesvásznú álomkabát videók

puskás peti film 56 csepp vér casting minden made in hungária videók


puskás peti egyéb videók

SEGÍTSÉG A LETÖLTÉSHEZ

     
KAPCSOLAT
     
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2006-03-26
     

ember van itt

www.puskaspeti.try.hu

LEGYEN EZ A KEZDŐLAPOM!

VISSZA A FŐOLDALRA

     
ez történt 2008ban

Ahogy azt már megszokhattuk, az előző évekhez hasonlóan 2008 is igazán tartalmas, eseménydús év volt Peti számára, mind énekesi, mind pedig színészi szempontból nézve.

az Énekes…

Saját erőből, saját rendezésben, barátai és ismerősei segítségével még 2007 augusztusában videoklipet forgatott Hallgató című számához, amely január végén kerül bemutatásra a médiában.
A nyár is munkával telik, megírja legújabb számát, Állítsuk meg a világot címmel. Ehhez készít klipet szeptember 4-én, s egy éjszakai próbát követően napfelkelte közben forog, filmre. Különlegessége, hogy egysnittes verzióban, vágás nélkül készült, s egy visszalassított felvétel az alapja. A klipet bemutatja a Viva televízióban is, a csatorna pedig előszeretettel játssza. Ezt követően elkészül a klip „remixe”, egy vágott változat.
Peti számtalan fellépést tudhat maga mögött, rengeteg helyre hívják, az ország minden pontjáról. Így nem csak a nyár, de a tavasz és az ősz is rengeteg fellépéssel telik, ilyen például a káposztásmegyeri retrófesztivál, vagy a már lassan hagyománynak számító újbudai, feneketlen-tavi tóparti parti, de még sorolhatnám.
Idén, első alkalommal – Presser Gábor ötletére – a Sziget mínusz első napjaként megrendezik a Magyar Dal Napját, amelyen egy nyolcórás monstrekoncert keretében fellépnek a hazai zenei élet nagyjai, köztük Peti is, ahol 50 ezer ember előtt lép a nagyszínpadra, s olyan magyar musicalekből énekel részleteket, mint a Képzelt riport vagy a Sztárcsinálók. A Magyar Dal Napját a Magyar Televízió is rögzíti, majd októberben műsorra tűzi.
Az énekesi sikereket bizonyítja, hogy a tavalyihoz hasonlóan, a legjobb férfi énekes kategóriában ismét jelölik a Viva Comet 2008 díjra, és ugyanezért a címért a Bravo Otto-ra is.

a Színpadi színész…

Év elején Szolnokon, a Szigligeti Színházban az Oliver! c. musicalben alakítja Dörzsölt, a tolvajfiú szerepét. Az előző év végén bemutatott előadás hatalmas sikernek örvend, s egészen májusig a színház repertoárján van. Majd október 12-én a budapesti Thália Színházban is teltház előtt vendégszerepel a darab.  Peti összesen harminckétszer játszik Dörzsöltként.
A szolnoki vendégszereplés után újabb mérföldkőhöz érkezik színészi pályafutása. A budapesti Madách Színházban a József és a színes szélesvásznú álomkabát c. Webber-musicalben játszhatja el a főszerepet. Februárban a Szépművészeti Múzeumban megtartják a sajtótájékoztatót, majd a március 5-i olvasópróbát követően megkezdődnek az előadás táncos és énekes próbái is. Május közepétől már jelmezzel, díszlettel próbálnak, hogy a június 1-jei bemutatóra igazán összeérjék az előadás. És természetesen összeérik. A hosszú próbaidőszak után a premiert követően júniusban még tízszer játssza Peti a Madách színpadán Józsefet, teltház előtt, óriási sikerrel. A darab szeptember és december folyamán is a színház műsorán van. A közönség visszajelzése elismerő, Petiben a darab megtekintése után rengetegen csalódnak pozitívan.
S hogy nem csak a közönség elismerését nyeri el, bizonyítja, hogy a József szerepéért jelölik a Színikritikusok Díjára, a legígéretesebb pályakezdő kategóriában.
Novemberben a Művészetek Palotájában a Webber 60. születésnapja alkalmából rendezett koncertelőadáson ő énekli a Börtön dalt.
A színházi sikerek azonban folytatódnak. Május végén a kecskeméti Katona József Színház felkéri A Padlás főszerepének eljátszására. A húsz éve debütált Presser- Sztevanovity-Horváth alkotta Padlásban a Rádiós szerepét Kaszás Attila vitte színre. A legendás szerep mindezek után Petinek óriási megtiszteltetés, elismerés és kihívás. Szeptember végén elkezdődik az előadás próbája, amely megfeszített tempóban zajlik, még a premier előtti utolsó napokban is az utolsó simításokat végzik, hogy a felújított darab tökéletes legyen. November 8-án a bemutatón végül állva tapsol a kecskeméti közönség. Peti remekel. Azonban az előadás próbáinak ezzel még nincs vége. November 30-tól a szerzők kérésére a régi, húsz évvel ezelőtt bemutatott Padlás szövegkönyve szerint játsszák a darabot, ahol ismét állva tapsoló közönség dicséri a színészek munkáját.

a Filmszínész…

Év elején, januárban mutatják be a 2007 nyarán leforgatott Casting minden című filmet, amelyben Peti játssza Vince, az énekesi babérokra törő pizzafutár szerepét. A film díszbemutatójára a Corvin moziban kerül sor, majd ezt követően az év első felében az ország több pontjára is ellátogatnak a főszereplők, hogy közönségtalálkozók keretében mutassák be a filmet.
Majd szerepet kap a nagyszabásúnak ígérkező Fenyő Miklós életét bemutató Made in Hungária c. filmben is. Petire vár Sampon karakterének megformálása, amellyel egy teljesen új szerepkörben mozoghat, ugyanis egy tehetségtelen énekest kell alakítania. A film forgatása egész nyáron zajlik, premierje pedig a jövő év zenéje, a tervek szerint 2009 februárjától látható a mozikban.

a Sorozatszínész…

Idén sem csak a mozivásznon és a színpadon tűnt fel Peti. Immáron harmadik éve szerepel s alakítja a megnyerő, szimpatikus pincérfiú, Svéd szerepét a Jóban Rosszban c. tévésorozatban. Az idei év különlegességeinek, s a való életből merített példáinak számított, amikor novemberben édesapjával szerepelt egy közös jelenetben, valamint amikor a decemberi karácsonyi ünnepségen a Kék Macsekban elénekelte szerzeményeit, az Állítsuk meg a világot és a Hallgató című dalát.

és más arcai…

Színházi, filmbeli és zenei tevékenységei mellett még számtalan dologban vesz részt.
Szinkronszínészként is bizonyíthat 2008-ban. A Lucky Luke – Irány a Vadnyugat c. rajzfilmben a kínai szakács szinkronizálására kérik fel.
Erősíti a Magyar Médiaválogatott csapatát, focizik a nyíregyházi Foci Fiesta színészcsapatában, műsort vezet édesapjával egy bálon, főz a Hal a tortán-ban, Bébit éneklő Komár Laci mellett énekel Mondd kis kócos-t a Favorit c. műsorban, és Wham!-slágert a Csináljuk a Fesztiválban.
Több jótékonysági rendezvényre ellátogat, ilyen például a Mosoly Alapítvány rendezvénye, vagy a drogosokon segítő színházterápia, de nevét adja a Viva tv által rendezett Teletonhoz is, amelyen a Tűzoltó utcai gyermekklinika javára gyűjtenek adományokat, és részt vesz a Bravo Ne fordulj el! és a Tiszta fejjel kampányban, amellyel az ittas vezetés ellen harcolnak.
Az év folyamán rengeteget szerepel a médiában, hogy csak néhányat említsek: a tévében többször vendége az Interaktív és a Mokka c. műsoroknak, rádióműsorokban készítenek vele interjút, áprilisban, a Lánchíd rádióban két órán keresztül beszélgetnek szakmai terveiről, sikereiről. Számtalan újságcikk jelenik meg róla, és rengeteg riportot ad a magazinoknak, de az interneten is temérdek cikk olvasható róla. Ő maga is tevékenykedik a világhálón, szeptemberben új köntösbe bújik hivatalos honlapja, a puskaspeti.hu, ahol blogot ír, a youtubeon pedig videoblogot indít.

Az eddigi évek tapasztalatai alapján és ismervén Peti munka iránti megszállottságát, odaadását és újabbnál újabb bizonyítási lehetőségek és kihívások keresésére érzett késztetését, várhatóan 2009-ben sem leszünk Peti művészi megnyilvánulásainak híján.
Köszönünk mindent!


JANUÁR

08- Casting minden díszbemutató a Corvin moziban
10- mától Casting minden a mozikban
11- Szolnok - Oliver! 19.00
12- Szolnok - Oliver! 15.00, 19.00
13- Casting minden közönségtalálkozók: Bp - Sugár mozi, Szeged
16- Szolnok - Oliver! 19.00
17- Casting minden közönségtalálkozó: Miskolc
18- Casting minden közönségtalálkozó: Békéscsaba
23- Vivatv Interaktív
25- Tv2 Favorit - Hallgató bemutató
30- habostorta.hu - Hallgató bemutató
31- Vivatv Interaktív és Tv2 Aktív - Hallgató bemutató

FEBRUÁR

01- Fix.tv - Hallgató bemutató
05- Szolnok - Oliver! 19.00
11- Favorit Duplacsavar c. dalcsere versenyében Peti Komár László Mondd kis kócos számát énekli, Komár pedig Peti Bébijét
14- Casting minden közönségtalálkozó: Balassagyarmat
15- Casting minden közönségtalálkozó: Füzesabony
17 - Nyíregyházán a Foci Fiestán a Móricz Zsigmond Színház sportkörének csapatát erősíti
18- József és a színes szélesvásznú álomkabát sajtótájékoztatója a Szépművészeti Múzeumban
19- Casting minden közönségtalálkozó: Tata
20- Szolnok - Oliver! 19.00
21- Szolnok - Oliver! 19.00
22- Szolnok - Oliver! 19.00
23- Szolnok - Oliver! 15.00, 19.00
24- Szolnok - Oliver! 15.00
27- Szolnok - Oliver! 19.00
28- Casting minden közönségtalálkozó: Tapolca
29- Casting minden közönségtalálkozó: Soltvadkert
5. héten 1. a Ha volna két életem a zene.hu top10es listáján.
E hónaptól kezdve a Magyar Média Válogatott focicsapatát erősíti.

MÁRCIUS

02- Szolnok – Oliver! 15.00, 19.00
05- József és a színes szélesvásznú álomkabát olvasópróba
11- Szolnok – Oliver! 19.00
17- Vivatv Interaktív
19- Szolnok – Oliver! 15.00
20- Szolnok – Oliver! 19.00
22- fellép a Kamaszfesztivál Toborzó-showján
27- Szolnok – Oliver! 15.00
28- Szolnok – Oliver! 19.00
29- Szolnok – Oliver! 19.00
30- Szolnok – Oliver! 19.00

ÁPRILIS

09- a Lánchíd rádió esti kétórás műsorának vendége
16- Szolnok – Oliver! 15.00, 19.00
17- Szolnok – Oliver! 15.00, 19.00
Jelölik a Bravo Otto 2008 díjra a legjobb férfi előadó kategóriában.
Elvállalja a Lucky Luke c. mesefilmben az egyik figura szinkronizálását.
Egész hónapban folynak a József-próbák.

MÁJUS

01- Lucky Luke premier a hazai mozikban
01- Budapest - Óhegy Park –fellépés 18.00
01- Nógrádkövesd – Sportpálya – fellépés 20.30
05- Ismét jelölik a Viva Comet 2008 díjra a legjobb férfi előadó kategóriában
05-09- a Hal a tortán c. műsor szereplője
08- Vivatv Interaktív
10- Somogyszob –fellépés 16.00
16- Szolnok – Oliver! 19.00 - utolsó szolnoki előadás
17- Budapest – Káposztásmegyer, Retró fesztivál - fellépés  17.00
21- Vivatv Interaktív
Egész hónapban folynak a József-próbák.

JÚNIUS

01- József és a színes szélesvásznú álomkabát premier a Madách Színházban
06- Madách Színház - József - 19.30
07- Győr – fellépés 16.00
07- Bravo Otto 2008 díjkiosztó gála a Westend tetőteraszon
08- Madách Színház - József 15.00
11- Vivatv, Interaktív
12- Viva Comet 2008 díjkiosztó gála a Syma Csarnokban
14- Madách Színház - József - 15.00, 19.30
15- Madách Színház - József - 15.00
17- Vivatv, Interaktív
21- Madách Színház - József - 15.00
22- Madách Színház - József - 15.00
23- Madách Színház - József - 19.00
28- Madách Színház - József - 15.00

JÚLIUS

04- fotózás
04- Vivatv, Interaktív
09- Vivatv, Interaktív
18- Megkezdődik a Made in Hungaria c. film forgatása, amelyben Sampon szerepét alakítja

AUGUSZTUS

05- Vivatv, Interaktív
11- fellép a Sziget -1. napján rendezett Magyar Dal Napján
13- a Mosoly Alapítvány jótékonysági rendezvényén vesz részt
26- Vivatv, Interaktív
Folynak a Made in Hungária forgatásai

SZEPTEMBER

04- leforgatja legújabb videóklipjét az Állítsuk meg a világot c. számhoz
06- Újbuda – fellépés 18.00
13- Bp, Campona – fellépés 18.00
14- Madách Színház – József 19.00
15- Bp, Állatkert – fellépés 12.30
19- megújult a puskaspeti.hu, Peti újra blogot ír
19- Állítsuk meg a világot klippremier a Vivatv Interaktív c. műsorában
19- Madách Színház – József 19.00
20- Szikszó – fellépés 15.00
20- Sátoraljaújhely – fellépés 17.30
21- Madách Színház – József 19.00
22- Danubius Rádió vendége
23- Tiszta fejjel c. kampány - klipforgatás
24- Jelmezárverés a kecskeméti Katona József Színházban
25- Madách Színház – József 19.00
27- Madách Színház – József 19.00
28- Madách Színház – József 15.00
30- Állítsuk meg a világot klippremier  a tv2 Mokka c. műsorában
30- A padlás olvasópróba a kecskeméti Katona József Színházban

OKTÓBER

12- Oliver! vendégelőadás a Thália Színházban
18- az Adidas születésnapi akciójának keretén belül az egyik budapesti boltban lehet találkozni Petivel
20- a Tiszta fejjel kampány dalához készített klip premierje
24- az m1 leadja a Magyar Dal Napján rögzített Valaki mondja meg c. számot, amelyben Peti is énekel
Jelölik a Színikritikusok Díjára a Legígéretesebb pályakezdő kategóriában, a József szerepéért.
Egész hónapban folynak A padlás próbái Kecskeméten.

NOVEMBER

8- A Padlás premier a kecskeméti Katona József Színházban
11- Kecskemét – A Padlás 15.00
11- közös jelenet édesapjával a Jóban Rosszbanban
12- Kecskemét – A Padlás 17.00
15- a MüPában  a Best of Webber gálaelőadáson a Börtöndalt énekli
16- a MüPában  a Best of Webber gálaelőadáson a Börtöndalt énekli
18- Kecskemét – A Padlás 15.00
19- Vivatv, Interaktív
23- Bp Europark – fellépés
30- Kecskemét – A Padlás 11.00
Egész hónapban folynak a A Padlás próbái Kecskeméten.

DECEMBER

2- Kecskemét – A Padlás 15.00, 19.00
3- Kecskemét – A Padlás 15.00, 19.00
6- Kecskemét – A Padlás 15.00, 19.00
7- Vivatv, Interaktív
8- a Csináljuk a fesztivált műsorban a Wake me up before you go go c. számot énekli
12- Madách Színház – József 19.00
14- Bp, Aréna Plaza - fellépés
15- Madách Színház – József 19.00
16- Kecskemét – A Padlás 15.00
17- Kecskemét – A Padlás 15.00
18- Kecskemét – A Padlás 15.00
19- Bp, Jégterasz – fellépés
19- a Jóban Rosszbanban előadja az Állítsuk meg a világot c. szerzeményét
20- Vivatv, Teleton hétvége –gyűjtés a tűzoltó utcai gyermekklinika javára
21- Madách Színház – József 15.00
22- Madách Színház – József 19.00
28- Madách Színház – József 15.00
30- Madách Színház – József 19.00

     
AKTUÁLIS

  Holdfény

 
 új színházi szerepek:

 A nyomorultak
(Marius)
Kecskemét
Katona József Színház
musical

Szegény gazdagok
(Kálmán)
Budapest
József Attila Színház
musical

 további előadások
az idei évadban:

József és a színes...
(József)
Bp, Madách Színház
musical

Lúdas Matyi
(Matyi)
Bp, Thália Színház
zenés gyermekelőadás
 

     
CHAT

     
HIVATALOS OLDAL


www.puskaspeti.hu

www.facebook.hu/puskaspeti

www.facebook.hu/puskaspeti

www.youtube.com/apuskaspeti

http://twitter.com/apuskaspeti

 

     

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168